Kloots crasht in laatste race van het seizoen

Voor de laatste races in Assen stond wegracer Cliff Kloots nog op een mooie derde plek in de strijd om de Supercup 1000 maar een crash in de laatste race gooide roet in het eten. Daardoor zakte de motorcoureur uit Goor naar de vijfde plaats. In Assen kwam hij in de eerste wedstrijd tot de negende plek en leek hij stukken beter te gaan in de afsluitende race. “Ik ging van start op plek 6 en schoof direct door naar de eerste plaats. Daarna ging het mis. Ik schoot door en raakte mijn voorkantje kwijt. Toen was het over. Kloots is desalniettemin tevreden over de progressie. “We hebben in de afgelopen periode veel problemen gehad met de techniek van de motor maar dat lijkt nu aardig onder controle. Deze ervaringen nemen we mee naar het volgende seizoen.” Daarin komt de afgelopen donderdag 24 aar geworden Kloots, weer uit in dezelfde klasse. Het doel is dan helder: “Kampioen worden !”

Foto: Racesport.nl

Gerelateerde berichten

  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 10009 juni 2019 Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last […]
  • Cliff Kloots stelt tweede plek in ONK Supercup 1000 veilig15 oktober 2018 Cliff Kloots stelt tweede plek in ONK Supercup 1000 veilig De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is als tweede geĆ«indigd in het eindklassement van de ONK Supercup 1000. Tijdens de laatste twee races van het seizoen op het circuit van Assen werd hij […]
  • Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben16 augustus 2019 Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben Cliff Kloots is blijft op koers voor de eindzege in het Open Nederlands Kampioenschap. De Goorse motorcoureur won op het circuit van het Duitse Oschersleben de eerste van twee […]
  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]