GFC alleen aan kop na winst tegen Enter

GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv Enter met 2-0 en is met 9 punten uit 3 duels de trotse lijstaanvoerder. Op sportpark Heeckeren waren de rood zwarten vanaf minuut één heer en meester en creëerde het een dozijn kansen. Toch duurde het tot de 39e minuut voordat de ban werd gebroken. Olaf Siegers zorgde voor de 1-0. Nog voor rust werd de score verdubbeld door sterkhouder Thijs Moormann (foto).

In de tweede helft kwam Enter wel meer opzetten en golfde het spel meer op en neer. Toch was het GFC dat de meeste kansen kreeg om de score verder uit te bouwen. Toch werd er niet meer gescoord en het aantal goals ten opzichte van de kansen is dan ook het enige waar de GFC-trainer niet tevreden over zal zijn. Voor de rest speelde GFC een puike partij en won het dik verdiend van de ploeg uit het klompendorp. GFC heeft dus de volle buit uit de drie tot nu toe gespeelde duels. Emos uit Enschede is de nummer twee. Die ploeg heeft ook 9 punten maar een wedstrijd meer gespeeld. WVV’34 uit Hengevelde is de nummer drie. Ook met 9 punten uit 3 wedstrijden. GFC speelt volgende week wederom thuis. Dan is promovendus Bentelo de tegenstander.