Dennenberg dertig jaar koorlid

Eveliene Dennenberg (foto) is tijdens de repetitie van de Shining Stars gehuldigd voor 30 jaar lidmaatschap. Ze is begonnen bij kinderkoor de Rakkertjes en later doorgegaan naar vrouwenkoor Shining Stars. Ze zet zich al jaren in voor beide koren en is de huidige voorzitter van het koor dat ook nog op zoek is naar nieuwe leden. De repetities zijn elke woensdagavond van 18.45 uur tot 1945 uur in de balletzaal van de Reggehof  onder leiding van Arie Kraak. Meer informatie bij Eveliene Dennenberg, telefoon: 0547-385919.

Gerelateerde berichten

  • Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods12 juni 2016 Sieraad gevonden in de Schoolfeestloods Onderstaande fraaie ketting is door Eveliene Dennenbarg gevonden in de Schoolfeestloods. Ze vraagt zich terecht af wie het fraaie sieraad kwijt is. Wie het halssnoer herkent als zijn of […]
  • evelinedannenberg19 september 2012 Dannenberg 25 jaar lid van Goorse koren Eveline Dannenberg is onlangs gehuldigd, omdat ze al 25 jaar lid is van kinderkoor 'De Rakkertjes' en gemengdkoor 'Shining Stars'. Eveliene is begonnen in 1987 bij het kinderkoor, […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Papieroverlast aan de Pastoriestraat11 augustus 2012 Papieroverlast aan de Pastoriestraat Er wordt nog steeds papier gebracht naar de Pastoriestraat. Sinds begin juli staan alle papiercontainers in Goor aan de Van Kollaan, maar er mensen brengen nog steeds hun oud papier naar […]
  • Oud papiercontainers gaan verhuizen28 juni 2012 Oud papiercontainers gaan verhuizen De oud papiercontainers in Goor verhuizen in opdracht van de gemeente naar de Van Kollaan. De papiercontainers staan nu nog aan de Pastorieweg (vlak bij De Borgh) en aan de Wheeweg […]