Maar liefst twee ongevallen op N347

Overuren voor de hulpdiensten op de N347. Na het dodelijk ongeval van vrijdag was het vandaag twee keer raak. Het eerste ongeval vond plaats ter hoogte van de afslag A1. Net na de klok van 17.00 uur had een kop-staartbotsing plaats bij Goor. Bij beide ongevallen ontstond er fikse vertraging, maar vielen er geen gewonde. Wel veel veel blikschade. De oorzaak van der beide ongevallen is ongewis. Bekijk hieronder een beeldverslag van Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg9 september 2022 Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg Een fietser is vanochtend vroeg gewond geraakt op de Zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor. De auto kwam van de afrit N347 en kwam daarna in botsing met de fietser. Deze is daarbij […]
  • Weer ongeval op N34730 juni 2022 Weer ongeval op N347 Evenals gisteren was het ook vandaag raak op de N347. Op de weg richting Enter was er aan het eind van de middag een kop-staartbotsing in de rijrichting Goor ter hoogte van het viaduct […]
  • Gorenaar wil keren en komt in botsing op N34711 mei 2022 Gorenaar wil keren en komt in botsing op N347 Een ongeval gisteravond op de de N347 tussen Goor en Enter. Een Gorenaar wilde daar omkeren en veroorzaakte daarmee een ongeval. Volgens de overlevering had hij enkele auto's in de […]
  • Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor13 januari 2021 Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor Op de kruising van de rondweg N347 met de rijksweg N346 net buiten Goor (De Poste) zijn vanmorgen twee auto's en een motor op elkaar gebotst. Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen ze […]
  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]