Centrum wordt Bedrijfs Investerings Zone

Ondernemersvereniging Goor Collectief en de gemeente Hof van Twente willen samen van het Goorse centrum een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone maken. Zo’n BIZ biedt ondernemers de mogelijkheid het initiatief te nemen om, aanvullend op de inspanningen van de overheid, te investeren in de kwaliteit van hun directe leef- en werkomgeving. Met het creëren van zo’n zone in het centrum kan elke winkelier en/of pandeigenaar ook verplicht worden om financieel een steentje bij te dragen. Nu is het nog zo dat de leden van Goor Collectief, vaak de lokale kleinere winkeliers, alleen geld inleggen en grootgrutters als het Kruidvat en de Hema op dat gebied niet mee doen maar wel profiteren. Meer over een Bedrijfs Investerings Zone via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone7 maart 2018 Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone Het centrum van Goor wordt geen zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ). Een allesbepalende stemming onder de gebruikers en de eigenaren van panden in het stadshart leverde niet de […]
  • Dinsdag beslist raad over Goorse Bedrijfs Investering Zone16 december 2017 Dinsdag beslist raad over Goorse Bedrijfs Investering Zone De gemeenteraad neemt komende dinsdag tijdens de raadsvergadering een beslissing over het voornemen om van het Goorse centrum een zogenoemde Bedrijfsinvestering-zone te maken. Daarover […]
  • Twee ton voor ‘bruisend’ Goors centrum20 september 2018 Twee ton voor ‘bruisend’ Goors centrum Er is een bedrag van €200.000 euro beschikbaar gekomen om van het Goorse centrum weer een aantrekkelijk 'bruisend' winkelgebied te maken. Het geld is beschikbaar gesteld door de Provincie […]
  • Inschrijving Winters Genieten begonnen10 oktober 2019 Inschrijving Winters Genieten begonnen Vanaf vandaag kunnen standhouders, verenigingen en instellingen, zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Winters Genieten in het Goorse stadshart. De kerstmarkt met tal van activiteiten, […]
  • Terrassen op straat voor herhaling vatbaar25 augustus 2019 Terrassen op straat voor herhaling vatbaar Alom tevredenheid na de eerste 'Terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum gisteren. Dat werd vanaf half vijf afgesloten voor het verkeer om de ruimte te geven aan de terrassen die […]