Caroly in piste Circus Renz-Berlin

Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus komende vrijdag om 17.00 uur. Alle jonge Goorse artiesten van Caroly zullen in actie komen in de opgebouwde piste. Circus Renz-Berlin begint morgen met de voorstellingen op De Hogenkamp. Dan is er om 19.00 uur een voorstelling. Verder zijn er nog shows op zaterdag om 15.00 uur en zondag om 14.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hooggeëerd publiek…19 oktober 2017 Hooggeëerd publiek… Circus Renz-Berlin is aan in Goor en dat gebeurde vanavond op de Hogenkamp met de eerste voorstelling die zo'n 300 bezoekers trok. De circusartiesten zijn in Goor met een gevarieerd […]
  • Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend18 oktober 2017 Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend Morgen is het zover. Dan begint Circus Renz-Berlin met de eerste voorstellingen op de Goorse Hogenkamp. Goorsnieuws.nl hield in de afgelopen een deel en like-actie op Facebook waarbij 15 […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]
  • Gratis toegangskaarten voor Circus Renz-Berlin in Goor12 oktober 2017 Gratis toegangskaarten voor Circus Renz-Berlin in Goor Circus Renz-Berlin komt volgende week in Goor en hoopt uiteraard op veel bezoekers. In samenwerking met Goorsnieuws.nl is er mede daarom een Facebookactie gestart waarbij het circus 15 […]