Michelle zoekt haar zegelring

Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de redactie via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.  

Gerelateerde berichten

  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]
  • Ring verloren op De Hogenkamp14 maart 2016 Ring verloren op De Hogenkamp Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 
  • Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ27 februari 2018 Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ Bij de EMTÉ is afgelopen zaterdag een gouden damesring gevonden. Mist u uw ring, dan kunt u contact opnemen met 06-22222376.
  • Ook Willy op zoek naar trouwring28 april 2014 Ook Willy op zoek naar trouwring Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.
  • Fiets gestolen bij bushalte Jachtlust31 december 2013 Fiets gestolen bij bushalte Jachtlust Nadat eerder deze maand Michel zijn jas is gestolen is nu ook zijn fiets verdwenen. Hij had deze afgesloten geparkeerd bij de bushalte aan de Markeloseweg. Het betreft een groene Gazelle […]