Johny’s genomineerd voor titel beste Partylocatie

Café Johny’s in het centrum van Goor is genomineerd voor de titel ‘Beste Partylocatie van Noord Nederland’. Op de kroeg, van John Westerik, die vooral populair is onder de Goorse jeugd, kan vanaf nu gestemd worden. De uitslag zal op woensdag 29 november bekend geworden gemaakt in Studio 76 in Etten Leur tijdens de uitreiking van de diverse Party-Awards. Er zijn nog 22 café’s genomineerd in deze categorie. Samen café De Rits in Hengelo is Johny’s het enige café in Twente dat een nominatie heeft. Stemmen kan via deze LINK. Daarna kan er onbeperkt via SMS worden gestemd. Dat kan door het bericht PA Feestcafe Johnys te sturen naar nummer 3010.

Gerelateerde berichten

  • Westerik transformeert ’t Centrum naar Café Johnys24 februari 2015 Westerik transformeert ’t Centrum naar Café Johnys De geruchten sijpelden al geruime tijd rond, maar de overname is nu daadwerkelijk bezegeld: Café ’t Centrum heeft een nieuwe eigenaar. Gorenaar John Westerik (32) neemt het etablissement […]
  • Henk Dissel bij café Johny’s20 april 2017 Henk Dissel bij café Johny’s De bekende zanger Henk Dissel komt morgen in Goor. De vertolker van veel eigen Nederlandstalige nummers is morgen te gast bij café Johny's. Voor dit optreden zijn nog enkele kaarten te […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby5 mei 2016 John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby Het is aan John Westerik. De oud eerste-speler van vv Twenthe krijgt de lastige taak om komende zondag de cijfers te bepalen in de laatste wedstrijd die meetelt in het 'Sport […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]