Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop

De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Grote Goorse Revue wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink met muzikale ondersteuning van Marcel Mengerink. Vorig jaar bleek de eerste editie een groot succes en hing er drie keer het bord ‘uitverkocht’ aan de deur van de achterzaal van De Ster waar de Revue gehouden wordt. Daarom is besloten om dit jaar een extra avond toe te voegen. Het beloofd weer een hilarische typisch Goorse avond te worden met veel verrassende elementen. Bert Eeftink: “Er is weer genoeg gebeurd in het afgelopen jaar in Goor dus stof genoeg. Veel zal ik er niet over zeggen maar het woord ‘revolutionair’ is wel op zijn plaats.” Naast Eeftink, Schabbink en Mengerink komen er ook dit jaar weer enkele special guests op het podium tijdens De Grote Goorse Revue. In de komende weken meer daarover op deze site.

vlnr: Marcel Mengerink, Paul Schabbink, Eric Weerkamp (De Ster) en Bert Eeftink

Gerelateerde berichten

  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]
  • Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue7 december 2016 Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue Wat heeft de landelijke publieke omroep te maken met de Grote Goorse Leegstands Revue ? Direct betrokkenen hullen zich in stilzwijgen maar andere ingewijden melden dat de NPO aanwezig zal […]
  • Goorse Revue krijgt vervolg31 juli 2017 Goorse Revue krijgt vervolg Na het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Goorse Revue. Bert Eeftink en Paul Schabbink tekenen ook dit jaar voor de productie en de uitvoering. Het cabaretduo […]
  • Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue8 november 2017 Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar […]