GZC wint toernooi SV Goor

De Goorse Zaalvoetbal Combinatie heeft vanmiddag het zaalvoetbaltoernooi van Supportersverening FC Twente Goor in de Mossendam op haar naam geschreven. Het gemixte team, bestaande uit jeugdspelers van GFC en Twenthe, is morgenavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd FC Twente – Rubin Kazan in De Grolsch Veste. In de finale bleek GZC (foto) sterker in het nemen van strafschoppen dan GFC D1, dat de andere poule won. Als ‘troostprijs’ mag GFC D1 de wedstrijd in de halve finale van de beker tussen FC Twente en FC Utrecht bijwonen. De winnaars worden per bus vanaf de Buddy’s vervoerd.

gzc_1e_plaats

Voor de wedstrijd tegen Rubin Kazan heeft SV Goor de beschikking over een extra bus. Supporters kunnen voor vijf euro mee. De bus vertrekt om 19.30 uur bij de Buddy’s.

Gerelateerde berichten

  • GFC erkend als leerbedrijf13 juni 2010 GFC erkend als leerbedrijf GFC gaat vanaf vandaag door het leven als een erkend leerbedrijf. Het kenniscentrum Calibris heeft de Goorse voetbalclub beloond voor de lijn die de club ingezet heeft. Structuur, […]
  • gwen11 september 2012 Gwen Achterkamp ziet levenslicht Maurice en Emma Achterkamp zijn de trotse ouders geworden van Gwen. Zij zag maandag het levenslicht. Jack en Ian hebben vanaf nu dus een zusje. Opa Jos en oma Marja willen Maurice, Emma, […]
  • welpenhectormarkelo11 mei 2013 Hoffelijk respect bij voetballertjes Een schitterend en respectvol tafereel vanochtend op het kunstgrasveld van sv Hector. De mini's van Sportclub Markelo bedanken de welpjes van Hector voor een leuke voetbalochtend met een […]
  • Jongeren CDA bezoeken Herfstzon23 december 2013 Jongeren CDA bezoeken Herfstzon De jongeren afdeling van het CDA in Overijssel hebben in deze donkere dagen een bezoek gebracht aan zorgcentrum De Herfstzon. De ouderen werden in de gemeenschappelijke ruimte verrast met […]
  • Ballen met Hilhorst en Jansen15 juli 2018 Ballen met Hilhorst en Jansen Een selfie of een kiekje met je grote idool. Voor 26 meiden ging die wens in vervulling op de voetbalclinic bij vv Twenthe. Onder leiding van de profspeelsters Naomi Hilhorst en Ellen […]