Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar

Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling Sharon en Kevin van den Burg. Vandaag is het weer groot feest want broer en zus vieren samen dat ze een kwart eeuw op deze aardkloot vertoeven. Gisteren wachtte hun de eerste grote verrassing al. Zus Lindsay van den Burg, werkzaam in het Spaanse El Arenal stond ineens, in een doos, op de stoep om het feest mee te vieren (filmpje). En dat allemaal in het ouderlijk huis in de van den Vondelstraat waar webdeveloper kevin nog woont. Online marketeer Sharon huist inmiddels al ruim twee en een half jaar in Markelo met haar vriend Patrick. De olijke tweeling wordt ook via deze weg van harte gefeliciteerd namens familie, vrienden en kennissen.

Gerelateerde berichten

  • Joery Wenderman kwart eeuw oud27 mei 2021 Joery Wenderman kwart eeuw oud Hij is de man die ze er in het eerste van SV Hector er met bekeken schoten nog wel eens in schiet maar ook de derde helft zeker niet schuwt. Inmiddels is Joery Wenderman de kwart eeuw […]
  • Goorse tweeling samen 5018 juli 2015 Goorse tweeling samen 50 Groot feest voor de Goorse tweeling Naomi en Melissa van Ginkel. Zij zijn komende maandag jarig en worden dan beiden 25 jaar. Het feest wordt vanavond al gevierd met een daverend feest in […]
  • Thierry van Bel 25 jaar29 november 2021 Thierry van Bel 25 jaar Het is feest voor de stoere Gorenaar Thierry van Bel. Hij is 25 jaar geworden en die mijlpaal willen zijn vrienden natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een groot spandoek werd […]
  • Mariël ziet Sarah!15 november 2021 Mariël ziet Sarah! Het is feest aan de Goorse Grotestraat waar voor het huis van de familie Vehof de nodige spandoeken en versierselen hangen voor de jarige Mariël. Zij viert op deze maandag de 15e november […]
  • Frits Bartelds 18 jaren jong24 september 2021 Frits Bartelds 18 jaren jong De herfst is net begonnen maar Frits Bartelds begint vandaag aan de lente van zijn leven. De Gorenaar viert vandaag zijn 18e verjaardag en dat mag uiteraard niet onopgemerkt blijven. Via […]