Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar

Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling Sharon en Kevin van den Burg. Vandaag is het weer groot feest want broer en zus vieren samen dat ze een kwart eeuw op deze aardkloot vertoeven. Gisteren wachtte hun de eerste grote verrassing al. Zus Lindsay van den Burg, werkzaam in het Spaanse El Arenal stond ineens, in een doos, op de stoep om het feest mee te vieren (filmpje). En dat allemaal in het ouderlijk huis in de van den Vondelstraat waar webdeveloper kevin nog woont. Online marketeer Sharon huist inmiddels al ruim twee en een half jaar in Markelo met haar vriend Patrick. De olijke tweeling wordt ook via deze weg van harte gefeliciteerd namens familie, vrienden en kennissen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse tweeling samen 5018 juli 2015 Goorse tweeling samen 50 Groot feest voor de Goorse tweeling Naomi en Melissa van Ginkel. Zij zijn komende maandag jarig en worden dan beiden 25 jaar. Het feest wordt vanavond al gevierd met een daverend feest in […]
  • Lindsay in nieuwe reclame SNS met Jolink7 oktober 2014 Lindsay in nieuwe reclame SNS met Jolink De Goorse Lindsay van den Burg prijkt vanaf vandaag op internet en televisie in de landelijke reclame van de SNS Bank. De goedlachse sympathieke blondine acteert in de nieuwste commercial, […]
  • Halve abraham voor Sjors van den Ende25 januari 2018 Halve abraham voor Sjors van den Ende Wegens productieproblemen bij de drukker konden zijn vrienden hem gisteren niet verrassen met een mooi spandoek. Gelukkig voor hem zullen ze dit één dezer dagen goed maken. In de […]
  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]
  • Monique Beltman heeft nu vier kruisjes21 december 2017 Monique Beltman heeft nu vier kruisjes Het is groot feest in de PC Hooftstraat waar Monique Beltman op deze een-na-laatste donderdag van dit jaar haar veertigste verjaardag viert. Het gezelligheidsdier is al jaren werkzaam in […]