Vooral drukte tijdens optreden Stuk TV tijdens Hofdance-festival

Het Hofdance-festival trok vooral aan het begin van de avond veel jongeren naar sportpark Heeckeren. Die kwamen bijna allemaal voor het optreden van de mannen van Stuk TV. De makers van de populaire filmpjes op Youtube traden op als DJ’s en hadden met enkele bezoekers een meet and greet. De Youtubers moesten daarna door naar Lucky in Rijssen maar hadden moeite om weg te komen vanwege de Goorse jeugd die allemaal nog op de foto wilden met de internetsterren. Na Stuk TV werd het wel een stuk rustiger op het feestterrein. Dat kwam mede door de slechte weersomstandigheden. Het festival werd geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg die daarmee ook het officiĆ«le startschot gaf voor het Hofjongerenproject van Doors Wide Open. Op onze Facebookpagina staat een kort filmpje met beelden van het optreden van Stuk TV.

Gerelateerde berichten