Syrische vluchtelingen in gesprek rond voorstelling

Een bijzondere kruisbestuiving rondom een voorstelling in De Reggehof op vrijdag 3 november. Voor de voorstelling Nieuwe Familie van actrice Sanne Vogel, gaan Syrische vluchtelingen uit Goor en omgeving in gesprek met autochtone burgers. Het toneelstuk dat Vogel opvoert met de Syriërs Muayad Hilamia en Amir Namou, gaat over vluchtelingen. He trio kwam samen toen Sanne Vogel zich een paar jaar geleden inzette voor vluchtelingen die net in Nederland waren aangekomen. De ontmoeting in Goor wordt mogelijk gemaakt door De Reggehof, Vluchtelingenwerk Oost Nederland en Hofkracht. De gemeente Hof van Twente heeft voor 15 Syriërs vrijkaarten gesponsord. De voorstelling begint om 20.00 uur. Daarvoor is om 19.00 uur de ontmoeting waar een ieder voor uit is genodigd.

 

Gerelateerde berichten

  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]
  • Geslaagde integratiedag vluchtelingenkinderen6 januari 2017 Geslaagde integratiedag vluchtelingenkinderen Er waren in totaal 36 kinderen van vluchtelingen met verschillende nationaliteiten die zich gistermiddag meldden voor een leuke dag samen met Goorse kinderen. De organisatie was uitermate […]
  • Meer begeleiding voor statushouders10 juni 2016 Meer begeleiding voor statushouders Statushouders die worden gehuisvest in Goor en omgeving krijgen meer begeleiding. De bestaande overeenkomst met Vluchtelingenwerk die de gemeente Hof van Twente heeft wordt herzien. De […]
  • Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren8 juni 2016 Schoolfeestles voor nieuwe Gorenaren Een bijzondere les voor de cursisten op het ROC in één van de lokalen in De Reggehof vandaag. De statushouders en vluchtelingen die daar onder meer Nederlandse les volgen stelden meermaals […]
  • Antwoord op vragen bij informatiebijeenkomst Mossendam5 november 2015 Antwoord op vragen bij informatiebijeenkomst Mossendam Ongeveer 150 Gorenaren zijn deze avond afgekomen op de informatieavond over de komst van vluchtelingen naar de crisisnoodopvang in sporthal de Mossendam, morgen rond de klok van drie. En […]