Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht

Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote evenementen gedurende het jaar. Er zijn diverse commissies gevormd na een eerste brainstormavond bij Monte Bello waar 40 Apolloleden samen kwamen. “Er is enorm veel betrokkenheid en er zijn prachtige ideeën. Het wordt echt bijzonder, daar ben ik van overtuigd” zegt voorzitter Luc Notkamp. Inmiddels is duidelijk dat er een speciale editie van het nieuwjaarsconcert zal komen in sporthal De Mossendam en een Taptoe met diverse toporkesten op het Schoolfeestplein. In de komende periode meer over het jubileumjaar van Apollo op deze site.

In 2014 organiseerde Apollo ook een Taptoe. Toen op sportpark ’t Piepwillem ter ere van het 95-jarig bestaan

 

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Jubileumkrant Apollo op de mat18 april 2019 Jubileumkrant Apollo op de mat Een groot aantal Goorse huishoudens heeft het al gezien. Bij anderen valt het vandaag op de mat; een exclusieve bijlage in het kader van het 100-jarig jubileum van Apollo. Het Goorse […]
  • Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd5 juni 2019 Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd Tijdens de algemene ledenvergadering die gisteravond werd gehouden werd bij De Bebsel zijn zeven jubilarissen gehuldigd en is een speciaal Jubileum-fotoboek gepresenteerd over de […]
  • Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo16 november 2015 Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo Tijdens de halfjaarlijkse vergadering van Muziekvereniging Apollo werden onlangs zeven leden in het zonnetje gezet. Lisanne Gelen en Annemiek Boonk werden gehuldigd voor 10 jaar […]