Hector lijdt derde nederlaag in Beckum

Het dreigt een heel lastig seizoen tegemoet te gaan. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging vanmiddag voor de derde keer op rij onderuit en heeft nog maar één punt uit de vier tot nu toe gespeelde wedstrijden. Hector verloor in Beckum met 1-0 van TVO en, zeker op basis van de tweede helft, was er niets af te dingen op die nederlaag. Hector begon goed aan de wedstrijd maar gaf het heft na een klein kwartier uit handen. Stef Dijkstra scoorde namens TVO in de 18e minuut de 1-0 door een bal goed tegendraads binnen te schieten. Daarna waren er twee uitstekende kansen voor Hector op de gelijkmaker maar kansen voor Wesley Zwoferink en Marinus Wolters op aangeven van Cristian Haverslag, werden niet benut.

Na de thee konden de groen witten nauwlijks potten breken en kreeg het welgeteld één kans. Cristian Haverslag zag zijn schot via een verdediger tegen de keeper aan gaan. Aan de andere kant waren er wel volop mogelijkheden. TVO was beter en kreeg legio mogelijkheden op meer treffers. Die vielen echter niet waardoor het bij 1-0 bleef in Beckum. Hector is nu samen met Diepenheim en sv Enter hekkensluiter in de vierde klasse B. Dinsdag spelen de groen witten om de Tukker Cup. Op sportpark ’t Doesgoor is eersteklasser De Zweef uit Nijverdal te tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]