Hector lijdt derde nederlaag in Beckum

Het dreigt een heel lastig seizoen tegemoet te gaan. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging vanmiddag voor de derde keer op rij onderuit en heeft nog maar één punt uit de vier tot nu toe gespeelde wedstrijden. Hector verloor in Beckum met 1-0 van TVO en, zeker op basis van de tweede helft, was er niets af te dingen op die nederlaag. Hector begon goed aan de wedstrijd maar gaf het heft na een klein kwartier uit handen. Stef Dijkstra scoorde namens TVO in de 18e minuut de 1-0 door een bal goed tegendraads binnen te schieten. Daarna waren er twee uitstekende kansen voor Hector op de gelijkmaker maar kansen voor Wesley Zwoferink en Marinus Wolters op aangeven van Cristian Haverslag, werden niet benut.

Na de thee konden de groen witten nauwlijks potten breken en kreeg het welgeteld één kans. Cristian Haverslag zag zijn schot via een verdediger tegen de keeper aan gaan. Aan de andere kant waren er wel volop mogelijkheden. TVO was beter en kreeg legio mogelijkheden op meer treffers. Die vielen echter niet waardoor het bij 1-0 bleef in Beckum. Hector is nu samen met Diepenheim en sv Enter hekkensluiter in de vierde klasse B. Dinsdag spelen de groen witten om de Tukker Cup. Op sportpark ’t Doesgoor is eersteklasser De Zweef uit Nijverdal te tegenstander.