Glasvezel opnieuw op de agenda, Rijkens wordt allergisch van kwestie

De Partij van de Arbeid zet de aanleg van glasvezel opnieuw op de agenda. Fractievoorzitter Fred Rijkens is het gedraai in de raad op dit onderwerp meer dan zat. “Het is inmiddels namelijk de derde keer dat deze zaak wordt afgeschoten in verband met zogenaamde staatsteun.” Volgens Rijkens is dat niet het geval en maakt de Cogas de overige partijen te bang. Volgens een studie van PvdA-lid Roel Bergman blijkt dat subsidie van de gemeente juist wel mag in dit soort situaties. En dus komen mensen in het buitengebied wel in aanmerking voor glasvezel. “Mijn fractie raakt zo langzamerhand allergisch voor alle informatie die we krijgen en die vervolgens niet blijkt te kloppen”, besluit Rijkens.

Gerelateerde berichten

  • PvdA-voorman Rijkens: “Raad om de tuin geleid door Solar Fields”2 maart 2017 PvdA-voorman Rijkens: “Raad om de tuin geleid door Solar Fields” De Raad van de gemeente Hof van Twente is volgens de PvdA-fractie om de tuin geleid bij de besluitvorming rond het zonnepark Waterlanden.  Tijdens de besluitvormende Raadsvergadering is […]
  • Robert Keizer stopt als raadslid9 november 2016 Robert Keizer stopt als raadslid Robert Keizer heeft gisteravond afscheid genomen als SP-raadslid van de gemeente Hof van Twente. De Gorenaar moet noodgedwongen stoppen vanwege gezondsheidsredenen. Wie zijn opvolger wordt […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]
  • Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders29 oktober 2014 Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders Er is in januari toch de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kabel- en glasvezelaanbieder dan Caiway. De collega's van zustersite Maarkelsnieuws.nl vonden uit dat er ook kan worden […]
  • PvdA wil ook onderzoek naar handelen brandweer20 juni 2017 PvdA wil ook onderzoek naar handelen brandweer De PvdA in Hof van Twente wil dat er een onderzoek komt naar het handelen van de brandweer bij de brand in de Goorse van Kollaan, afgelopen vrijdag. Die kwam niet in actie toen schuren in […]