Verhuizing Diergeneeskundigcentrum

Bij het Diergeneeskundig Centrum Bekenland zijn ze deze weken in de ban van verhuisdozen. Bij de praktijk aan de Schoolstraat zitten ze nog midden in de stress. Het huidige pand verlaten ze voor een nieuwe praktijkruimte achter de dierenwinkel Pets en Co aan de Grotestraat 45. De opening- en spreekuurtijden blijven ongewijzigd. De verhuizing moet op 28 oktober zijn bezegeld. Kijk voor meer info op de site.

Gerelateerde berichten

  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • Oefentherapeute Reino nu ook online19 januari 2012 Oefentherapeute Reino nu ook online Oefentherapeute Reino van Straaten is vanaf nu ook online. De Goorse heeft een praktijk voor oefentherapie Cesar en psychosomatiektherapie. Ze is gevestigd aan de Sternstraat en vanaf […]
  • Klaver met eigen Reikipraktijk15 april 2012 Klaver met eigen Reikipraktijk Hendriet Klaver heeft een eigen Reikipraktijk geopend in Goor. De Goorse doet al jaren aan deze vorm van handoplegging maar heeft nu een eigen ruimte. Reikie is een universele, positieve […]
  • AGC sluit Goorse productie-afdeling20 augustus 2015 AGC sluit Goorse productie-afdeling Het glasconcern AGC gaat de vestiging in Goor inkrimpen. De productieafdeling wordt weggehaald waardoor er circa 45 banen verdwijnen. De medewerkers zijn deze week op de hoogte gesteld van […]