Verhuizing Diergeneeskundigcentrum

Bij het Diergeneeskundig Centrum Bekenland zijn ze deze weken in de ban van verhuisdozen. Bij de praktijk aan de Schoolstraat zitten ze nog midden in de stress. Het huidige pand verlaten ze voor een nieuwe praktijkruimte achter de dierenwinkel Pets en Co aan de Grotestraat 45. De opening- en spreekuurtijden blijven ongewijzigd. De verhuizing moet op 28 oktober zijn bezegeld. Kijk voor meer info op de site.

Gerelateerde berichten

  • Oefentherapeute Reino nu ook online19 januari 2012 Oefentherapeute Reino nu ook online Oefentherapeute Reino van Straaten is vanaf nu ook online. De Goorse heeft een praktijk voor oefentherapie Cesar en psychosomatiektherapie. Ze is gevestigd aan de Sternstraat en vanaf […]
  • Klaver met eigen Reikipraktijk15 april 2012 Klaver met eigen Reikipraktijk Hendriet Klaver heeft een eigen Reikipraktijk geopend in Goor. De Goorse doet al jaren aan deze vorm van handoplegging maar heeft nu een eigen ruimte. Reikie is een universele, positieve […]
  • AGC sluit Goorse productie-afdeling20 augustus 2015 AGC sluit Goorse productie-afdeling Het glasconcern AGC gaat de vestiging in Goor inkrimpen. De productieafdeling wordt weggehaald waardoor er circa 45 banen verdwijnen. De medewerkers zijn deze week op de hoogte gesteld van […]
  • Koelslag & Paalman omgedoopt tot Adfizi (adv)30 november 2016 Koelslag & Paalman omgedoopt tot Adfizi (adv) Het administratiekantoor Koeslag & Paalman heet voortaan Adfizi. Met de naamswijziging wil het kantoor met de vertrouwde mensen onderstrepen wat de kern is van de onderneming: […]
  • Nieuwe kunstgalerie op Zenkeldamshoek8 oktober 2016 Nieuwe kunstgalerie op Zenkeldamshoek Een nieuwe kunstgalerie in Goor. In Ondernemerscentrum de Selskap, op Zenkeldamshoek is sinds kort Galerie Unit 2 Art gevestigd. Kim Menkehorst is de initiatiefnemer van de galerie. Er […]