Siegers op schot in strijd om Tukker Cup

GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de grote man bij GFC met drie puntgave treffers. Bij rust was het 1-1 op sportpark Heeckeren. Na een 0-1 achterstand bracht Bjorn Natrop de thuisploeg op gelijke hoogte. Na de thee denderde GFC over Avanti heen en was het, naast de hattrick van Olaf Siegers, Tim Wassink die twee keer scoorde. Ook Twenthe begon goed in de poulefase van wat ook wel de ‘Twentse Champions League’ genoemd wordt. Jong Excelsior’31 werd op eigen veld met 4-3 verslagen. De Goorse goals kwamen op naam van Wouter Leusink, Jelle Horselenberg, Jelmer Plegt en Jasper Groothuis. Opvallend was het meespelen van Nick Pijfers hij Excelsior. Het Goorse talent is afkomstig van vv Twenthe. Hector verloor de eerste wedstrijd om de Tukker Cup. Op ’t Doesgoor was eersteklasser De Zweef uit Nijverdal met 0-3 te sterk na een 0-1 ruststand (foto). 

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe sterkste in bekerduel tegen GFC23 augustus 2016 Twenthe sterkste in bekerduel tegen GFC Twenthe gaat aan de leiding in de groepsfase van het bekertoernooi na een verdiende 5-3 overwinning op plaatsgenoot GFC. Twenthe begon slecht aan de wedstrijd, Michiel Wijnbergen hielp GFC […]
  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup25 februari 2018 GFC uitgeschakeld in strijd om de Tukker Cup GFC is vandaag in de kwartfinale van de strijd om de Tukker Cup utgeschakeld. In Glanerbrug werd met 3-2 verloren van derdeklasser Avanti Wilskracht. Bij rust was het al 3-1. Voor de […]