Nieuwe Skatepark officieel geopend

Waar een brutaal en constructief gesprek in januari met de wethouder al niet goed voor is, bleek vanmiddag op het hernieuwde Skatepark. Daar werd vanmiddag op spectaculaire wijze het startschot gegeven voor het nieuwe grotere park. In de afgelopen maanden zijn er allerhande hindernissen samengevoegd en opgeknapt na een initiatief en idee van de jongeren Daan Toornstra en Mitchell Voortman, die op de wethouder afstapten met hun plannen. Zij hebben met behulp van ondernemingen en de gemeente het nieuwe park, met nieuwe obstakels, levenslicht gegeven. Ook het voetbalveldje is aangepast.

Gerelateerde berichten

  • Opening Skatepark op woensdag 25 oktober21 oktober 2017 Opening Skatepark op woensdag 25 oktober Het nieuwe Skatepark achter de brandweerkazerne in Goor wordt op woensdag 25 oktober officieel geopend. Vanaf 14.00 uur is er dan onder meer een demonstratie van topskaters uit Rotterdam. […]
  • Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark15 september 2017 Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark Het begon allemaal na een gastles van wethouder Pieter van Zwanenburg op de school van Daan Toornstra. Na die les ging de nu 14-jarige Goorse knul naar de wethouder en vroeg hem of het […]
  • Overlast bij skatebaan van Kollaan16 januari 2018 Overlast bij skatebaan van Kollaan Na diverse meldingen in het weekeinde is door de politie uiteindelijk op zondagavond een groep jongeren aangetroffen bij de Skatebaan achter de brandweerkazerne tussen de van Kollaan en de […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival13 maart 2017 Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival Er komt een heuse Escape Room tijdens het komende Bigband Festival in Goor op Tweede Paasdag. Daarin worden mensen opgesloten die een code moeten kraken om er weer uit te komen. Naast de […]