Pand Middelkamp in de veiling

Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan online worden geboden. Het betreft een winkelruimte van in totaal 845 m² met een bovenwoning van circa 113 m². Het pand kent een rijke historie in het centrum van onze Reggestad. Het is mogelijk om tot 7 november een onderhands bod uit te brengen op het pand. Op woensdag 22 november gaat het pand in de veiling. Klik hier voor alle details.

Gerelateerde berichten

  • Partyshop Twente naar Goorse centrum4 januari 2021 Partyshop Twente naar Goorse centrum Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in […]
  • Bedrijvigheid in ABN-gebouw en ‘Landerije-pand’27 juli 2017 Bedrijvigheid in ABN-gebouw en ‘Landerije-pand’ In het monumentale pand van de ABN Amro-bank aan de Grotestraat wordt een fotostudio gevestigd. Infinity Fotografie van Hilde Schoneveld uit Ambt Delden heeft haar intrek genomen in het […]
  • De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk2 februari 2016 De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk In het pand aan de Grotestraat 106 komt een winkel met zogenoemde fournituren (naaiartikelen), woonaccesoires,  hobbymaterialen en wol. De Goorse Renate Versteegen meldt op haar […]
  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • Beloning voor verhuur winkelpand in stadshart12 februari 2015 Beloning voor verhuur winkelpand in stadshart Een beloning van 2000 euro voor het idee dat leidt tot de verhuur van een winkelpand in de Goorse Grotestraat. Het pand op nummer nummer 81 dat leeg staat na het vertrek van lijstenmakerij […]