Stormloop op kaarten Goorse Revue

Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer dan 600 van de beschikbare 1000 tickets verkocht. De kaarten voor de shows op 17,18,24 en 25 november zijn te koop bij Primera De Bandijk en Cafe De Ster. De Grote Goorse Revue wordt gemaakt door Bert Eeftink en Paul Schabbink met muzikale ondersteuning van Marcel Mengerink. Daarnaast komen er diverse ‘ special guests’  ten tonele. “Enkele namen zullen we binnenkort bekend maken, anderen houden we tot tijdens de Revue geheim”  zegt Bert Eeftink. “Ik kan al wel kwijt dat Helligen Hendrik er ook weer is en als het lukt wat we voor ogen hebben ziet Goor er nadien echt anders uit. We hebben gisteren ook weer genoeg gezien” aldus Eeftink, die daarmee refereert aan de installatie van de nieuwe Goorse minister van Defensie.  Er is inmiddels ook een trailer online gezet met daarin een verzameling krantenkoppen die nogal ‘divers’  van aard zijn. Die trailer is via deze LINK te bekijken.

Helligen Hendrik in de Goorse Revue van vorig jaar

Gerelateerde berichten

  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]
  • Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv15 juni 2020 Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer 'Schoolfeest is een grondrecht'. De […]