Vrachtwagen en auto botsen op de Patrijzenstraat

Op de Patrijzenstraat in Goor zijn vanmiddag een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. De chauffeur van de vrachtwagen die moest lossen bij de Jumbo-supermarkt zag de aankomende Ford over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De schade was met name groot aan de personenauto. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo27 augustus 2016 Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Vrachtwagen ramt personenauto en rijdt door23 april 2016 Vrachtwagen ramt personenauto en rijdt door De politie is op zoek naar de vrachtwagenchauffeur die gisterochtend doorreed nadat hij een personenauto ramde. Getuigen zagen de botsing die plaatshad op de parkeerplaats naast de […]