EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen

Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in legs. Klaasen kwam snel op 3-0 achter en bleek daarna niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De 33-jarige Klaasen klopte in de vorige ronde nog streekgenoot Christian Kist met 6-0. Michael van Gerwen en Benito van de Pas zitten namens Nederland nog wel in het toernooi.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel9 februari 2017 Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel Jelle Klaasen heeft ook de tweede Premier Leaguewedstrijd verloren. De Goorse topdarter ging met 7-3 onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Gary Anderson. 'The Cobra' kwam nog wel met […]
  • Klaasen strandt in halve finale Open UK4 februari 2017 Klaasen strandt in halve finale Open UK Jelle Klaasen heeft zaterdag in de zogenoemde Coral Open UK Qualifiër de halve finale bereikt. De Goorse darter verloor in die have eindstrijd met 6-3 van Gary Anderson. Daarvoor klopte […]