Gratis Fairtradeproducten voor ‘eerlijke’ klanten

De landelijke Fairtradeweek is inmiddels gaande en dat is voor de kernteamleden van de lokale divisie van de voorvechters voor ‘eerlijke’ producten om zich deze week nadrukkelijk te laten zien. Wie Fairtradeproducten koopt zorgt ervoor dat werknemers in arme landen loon naar werken krijgen alsmede betere werkomstandigheden. In Goor staan de kernteamleden komende vrijdag bij de Jumbo- en AH-supermarkt. Wie daar dan boodschappen doet en een net gekocht Fairtradeproduct kan tonen krijgt dan een extra product uit de winkelwagen van Fairtrade Hof van Twente. De actie begint om 12:00 uur en duurt tot 15:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Jumbo Leussink is de mooiste supermarkt van Nederland6 november 2021 Jumbo Leussink is de mooiste supermarkt van Nederland De nieuwe Jumbo-supermarkt van de broers Niek en Tijn Leussink in de Goorse van Kollaan is verkozen tot 'mooiste supermarkt van Nederland'. Die verkiezing, die werd georganiseerd door […]
  • Na kwartet en mokken nu ook eigen Goorse ansichtkaarten27 maart 2021 Na kwartet en mokken nu ook eigen Goorse ansichtkaarten De vereeuwiging van Goor lijkt in deze tijden geen grenzen te kennen. Na de kwartet-actie van Albert Heijn en de historische mokken van de Jumbo komt nu ook Primera De Bandijk met een […]
  • Goorse historie op mokken bij de Jumbo21 maart 2021 Goorse historie op mokken bij de Jumbo Na het kwartetspel met historische plaatjes van Goor bij Albert Heijn doet nu ook de plaatselijke Jumbo een duit in het zakje. In samenwerking met de stichting Historisch Goor is in de […]
  • Hof van Twente ook 2021 Fairtrade-gemeente26 januari 2021 Hof van Twente ook 2021 Fairtrade-gemeente De commissie titeltoekenning én het bestuur van de Stichting Fairtrade Gemeente Nederland heeft in het titelrapport deze maand, de Hof van Twente positief beoordeeld. Dit betekent dat de […]