Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi

De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er werden door de Goorse tennistalenten en de jeugd van ’t Stedeke en MTV Markelo tussen de 6 en 15 jaar, in totaal 50 wedstrijden gespeeld. Alle winnaars kwamen van de Goorse clubs. In de categorie Oranje Dubbel won het Mossendam-tweetal Lotte Assink en Sophie Böhmer. Zij wonnen in de finale van de GTC-ers Tess Bekhuis en Elin van der Horst. In de categorie Groen Dubbel wonnen Lotte Böhmer en Ymke van Dongen van TV Mossendam. Benjamin Admiraal en Joep Schavemaker wonnen in de categorie Geel Dubbel. Sophie en Lotte Böhmer wonnen ook de enkeltoernooien in hun klasse.