Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi

De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er werden door de Goorse tennistalenten en de jeugd van ’t Stedeke en MTV Markelo tussen de 6 en 15 jaar, in totaal 50 wedstrijden gespeeld. Alle winnaars kwamen van de Goorse clubs. In de categorie Oranje Dubbel won het Mossendam-tweetal Lotte Assink en Sophie Böhmer. Zij wonnen in de finale van de GTC-ers Tess Bekhuis en Elin van der Horst. In de categorie Groen Dubbel wonnen Lotte Böhmer en Ymke van Dongen van TV Mossendam. Benjamin Admiraal en Joep Schavemaker wonnen in de categorie Geel Dubbel. Sophie en Lotte Böhmer wonnen ook de enkeltoernooien in hun klasse.

Lotte Böhmer en Ymke van Dongen

Gerelateerde berichten

  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Inschrijving voor Open Goorse gestart9 augustus 2016 Inschrijving voor Open Goorse gestart Van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september organiseren Tennisvereniging de Mossendam en de Goorse Tennis Club de Landhuisliving Open Goorse, een jaarlijks terugkerend open […]