Inloopavond over groene goedkope energie

De energiecoöperatie Hof van Twente op Rozen houdt op woensdagavond 22 november een inloopavond over energie die door de non profit-organisatie kan worden aangeboden. De coöperatie noemt zich de ‘Groenkoopste’ energieleverancier van Nederland en hoopt dat mensen uit Goor en omgeving zich aansluiten. “Dankzij slim gebruik van de Regeling Verlaagd Tarief (RVT) kan Hof van Twente op Rozen stroom aanbieden met 4 cent korting per kWh*” aldus de initiatiefnemers in een persbericht.

Daarin staat ook te lezen: “Coöperatie Hof van Twente op Rozen daagt iedere inwoner van Goor uit met de eigen energienota op onze inloopbijeenkomst in Goor langs te komen en als blijkt dat u, afgezien van eenmalige overstapkortingen, bij uw huidige leverancier goedkoper uit bent, dan trakteren wij u op een taart voor het hele gezin!”. De inloopavond is op 22 november bij ‘Hof van Anpakk’n’ aan de Parochiestraat 2 in Goor, achter De Bebsel.

 

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid7 april 2021 Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid De coöperatie Hof van Twente op Rozen hebben het 300ste lid verwelkomd. Het echtpaar van der Maar uit Ambt Delden (foto) viel die eer te beurt. Hof van Twente op Rozen is een […]
  • Nieuwe lokale coöperatie voor zonne-energie20 september 2017 Nieuwe lokale coöperatie voor zonne-energie Er is een nieuwe coöperatie opgericht in de Hof van Twente die het mogelijk wil maken om zonne-energie die in de eigen gemeente wordt opgewekt, af te nemen. Volgens het nieuwe 'Hof van […]
  • Informatie-avond over zonne-energie in De Reggehof17 september 2016 Informatie-avond over zonne-energie in De Reggehof Zuiver Hof van Twente houdt komende maandag in De Reggehof een informatieavond over zonne-energie. Ze doet dit samen met lokale installateurs. Steeds meer mensen voorzien hun dak van […]
  • Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie12 februari 2021 Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie Woningen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente hebben een gemiddeld energieverbruik. Dat blijkt uit onderzoek van de experts van de website www.energielabelprijzen.nl dat de […]
  • Eerste zonnepanelen Entersestraat zijn gelegd5 december 2019 Eerste zonnepanelen Entersestraat zijn gelegd De eerste zonnepanelen van het zonnepark aan de Entersestraat in Goor zijn gelegd (foto). Het zonnepark wat straks in totaal 6.342 zonnepanelen krijgt, is het eerste zonnepark in de […]