Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis

Osteopathie Poppink verhuist naar het vroegere gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. De Goorse Ostheopaat Mark Poppink zat 9 jaar lang in een pand aan de Grotestraat waar in vroeger tijden dokter Dekker huisde en begint vanaf morgen (1 november) in het karakteristieke witte gebouw tegenover de Hofkerk. “Qua praktijkruimte gaan we er duidelijk op vooruit en onze bereikbaarheid wordt straks ook een stuk beter door de aanwezige ruime parkeergelegenheid” aldus Mark Poppink die het grote gebouw deelt met andere bedrijven.

Gerelateerde berichten

  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van MarkeloĂ«r Gert […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin2 juli 2017 Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin Franse accordeonmuziek en diverse kunstenaars geconcentreerd met het penseel op het doek, zittend voor de schildersezel. En dat allemaal naast het prachtige witte gebouw aan de […]
  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]