Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis

Osteopathie Poppink verhuist naar het vroegere gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. De Goorse Ostheopaat Mark Poppink zat 9 jaar lang in een pand aan de Grotestraat waar in vroeger tijden dokter Dekker huisde en begint vanaf morgen (1 november) in het karakteristieke witte gebouw tegenover de Hofkerk. “Qua praktijkruimte gaan we er duidelijk op vooruit en onze bereikbaarheid wordt straks ook een stuk beter door de aanwezige ruime parkeergelegenheid” aldus Mark Poppink die het grote gebouw deelt met andere bedrijven.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis6 november 2019 Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis Goor is een advocatenkantoor rijker. Zweerman Elfrink Advocaten heeft een tweede vestiging geopend in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Het kantoor dat zich volledig op […]
  • HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis3 mei 2018 HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de […]
  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Tweede editie Struinen door de Tuinen4 juli 2018 Tweede editie Struinen door de Tuinen Zondagmiddag 15 juli vindt in Goor de tweede editie van Struinen door de Tuinen plaats. In acht deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden kunstwerken en live […]