Voice-audities voor Hoftalenten

De 21e editie van Hoftalenten krijgt een ‘Voice of Holland’-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, Ingmar Fokke en Mark van Wijck laten weten wie ze in hun team willen hebben. Dat gebeurt zonder draaiende stoelen maar wel in het openbaar. Publiek is dus welkom. Iedere coach kiest drie kandidaten waar ze mee aan het werk gaan voor de finale op zaterdag 30 december. Daar worden ze begeleidt door The Apollo Bigband. Wie auditie wil doen kan mailen met MarriĆ«t de Beer via m.debeer@nullreggehof.nl. In de mail moet de naam, adresgegevens, de geboortedatum en de titel van het gekozen lied staan. Aanmelden kan tot 12 november.

Suzan Brinkers (foto midden) werd Hoftalent van 2016

Zangers en zangeressen tussen de 12 en 16 jaar kunnen meedoen aan het Junior-programma. Hiervoor worden ook audities gehouden, maar deze zijn nie openbaar. Een maximaal aantal van 10 Junior Talenten zullen voorafgaand aan de Hoftalenten optreden in de Theaterzaal op 30 december. De Junior Talenten zullen dan worden begeleid door de band Firezone. Hiervoor geldt dat aanmelden kan via hetzelfde e-mailadres en ook voor 12 november aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten5 december 2016 Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten Zeven van de negen finalisten van de zangcontest Hoftalenten komen uit Goor. Er hebben zich na de autities in de afgelopen week 8 zangeressen geplaatst voor de finale op vrijdag 30 […]
  • Verkiezingsdebat toch voor grote groep toegankelijk26 februari 2022 Verkiezingsdebat toch voor grote groep toegankelijk Het verkiezingsdebat dat komende woensdag wordt georganiseerd door het Ondernemersplatform Hof van Twente, is toch voor alle ondernemers en politici toegankelijk. Dit vanwege de […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]
  • Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen21 oktober 2019 Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen Iedereen die dit jaar mee wil doen aan de jaarlijkse zangcontest Hoftalenten, kan zich vanaf nu inschrijven. De Reggehof zoekt zangtalent uit Goor en de overige kernen in de Hof van […]
  • Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival22 april 2019 Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival De zon stond hoog aan de hemel en het kwik tikte de 24 graden aan in het Goorse centrum. Het trok mede daardoor meer toeschouwers naar het Bigbandfestival dan vorig jaar. Ook het […]