Derde HofKracht Café bij GFC

Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen over een duurzaamheids-onderwerp. Eerst zal GFC-voorzitter Eddy Gruppen toelichten hoe GFC  de accomodatie aan het verduurzamen. Daarna vertelt wethouder Wim Meulenkamp over de rol die de gemeente speelt bij verduurzaming. Daarna kunnen de aanwezigen met elkaar van gedachten wisselen over de manier waarop groene- en duurzame initiatieven elkaar wederzijds en onderling kunnen versterken in de komende jaren. Het HofKracht Café begint om 20.00 uur in d’Oale Goorsche die vanaf 19:30 geopend is. Aanmelden is niet nodig.

Eddy Gruppen

Gerelateerde berichten

  • Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december25 november 2017 Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december Het borrelt en bruist in de Hof van Twente, aldus de gemeente. Deze roept op om mee te doen aan de Duurzaamheidsprijs van dit jaar. "Er ontstaan elke week weer nieuwe groene […]
  • Groene dakentour van start bij Heeckerenschool28 oktober 2019 Groene dakentour van start bij Heeckerenschool De komende twee zaterdagen, 2 en 9 november, start een zogenoemde 'Groene dakentour' bij de Heeckerenschool in Goor. Deze school heeft een sedum-dak en eenieder die meer wil leren over […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • Hof van Twente doet bieding van 30% duurzame energie in 20307 februari 2020 Hof van Twente doet bieding van 30% duurzame energie in 2030 Het college van B&W in de gemeente Hof van Twente stelt aan de gemeenteraad voor om te streven naar een aandeel van 30% aan de opwek van schone energie in 2030. Dat is de bijdrage aan […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]