Derde HofKracht Café bij GFC

Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen over een duurzaamheids-onderwerp. Eerst zal GFC-voorzitter Eddy Gruppen toelichten hoe GFC  de accomodatie aan het verduurzamen. Daarna vertelt wethouder Wim Meulenkamp over de rol die de gemeente speelt bij verduurzaming. Daarna kunnen de aanwezigen met elkaar van gedachten wisselen over de manier waarop groene- en duurzame initiatieven elkaar wederzijds en onderling kunnen versterken in de komende jaren. Het HofKracht Café begint om 20.00 uur in d’Oale Goorsche die vanaf 19:30 geopend is. Aanmelden is niet nodig.

Eddy Gruppen

Gerelateerde berichten

  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]
  • Weerman inspireert met duurzaamheid in volle Hofkerk27 september 2017 Weerman inspireert met duurzaamheid in volle Hofkerk De lezing van de bekende NOS-weerman Peter Kuipers Munneke trok veel bezoekers naar de Goorse Hofkerk gisteravond. Hij was uitgenodigd door de lokale energiecoöperatie ECHT om een lezing […]
  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]
  • Peuters kleuren voor Hofkracht23 september 2017 Peuters kleuren voor Hofkracht In bijna alle peuterspeelzalen en kinderopvangcentra in de Hof van Twente worden festivalvlaggen gekleurd voor het Hofkracht en Woonfestival op 14 oktober. In totaal wordt op maar liefst […]