Derde HofKracht Café bij GFC

Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen over een duurzaamheids-onderwerp. Eerst zal GFC-voorzitter Eddy Gruppen toelichten hoe GFC  de accomodatie aan het verduurzamen. Daarna vertelt wethouder Wim Meulenkamp over de rol die de gemeente speelt bij verduurzaming. Daarna kunnen de aanwezigen met elkaar van gedachten wisselen over de manier waarop groene- en duurzame initiatieven elkaar wederzijds en onderling kunnen versterken in de komende jaren. Het HofKracht Café begint om 20.00 uur in d’Oale Goorsche die vanaf 19:30 geopend is. Aanmelden is niet nodig.

Eddy Gruppen

Gerelateerde berichten

  • Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december25 november 2017 Inschrijven voor Duurzaamheidsprijs kan nog tot 10 december Het borrelt en bruist in de Hof van Twente, aldus de gemeente. Deze roept op om mee te doen aan de Duurzaamheidsprijs van dit jaar. "Er ontstaan elke week weer nieuwe groene […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]
  • Weerman inspireert met duurzaamheid in volle Hofkerk27 september 2017 Weerman inspireert met duurzaamheid in volle Hofkerk De lezing van de bekende NOS-weerman Peter Kuipers Munneke trok veel bezoekers naar de Goorse Hofkerk gisteravond. Hij was uitgenodigd door de lokale energiecoöperatie ECHT om een lezing […]
  • Korte enquête over duurzaamheid12 februari 2018 Korte enquête over duurzaamheid De werkgroep Hofkracht wil graag een beeld hoe inwoners van de Hof van Twente tegen duurzaamheid aankijken. Daarom heeft Hofkracht een korte enquête opgesteld. Van 10 februari tot en met 1 […]