GFC wint ook van Vosta

GFC is het jaar 2011 uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Benno van Weersel won vanmiddag voor de derde keer in vier weken tijd. Vosta werd in eigen huis met 3-1 verslagen. Simon Ruumpol (2x) en Sander Bor tekenden voor de Goorse doelpunten. GFC staat nu negende in de vierde klasse A. GFC heeft nu zeventien punten. Het duel in Enschede werd afgewerkt op kunstgras.

110220_GFC-Hector4

De scheidsrechter keurde het hoofdveld vlak voor het duel namelijk af, waardoor in Enschede werd uitgeweken na het kunstgrasveld van Vosta. Bij GFC moest Sander Bor weer op de bank plaatsnemen. Gestoken in nieuw schoeisel was GFC veel beter dan de gastheer. Simon Ruumpol bracht GFC op voorsprong. Simon Ruumpol schoot van 20 meter de bal achter de Vosta-goalie, die niet vrijuit ging. GFC bleef druk zetten en dat resulteerde in enkele kansen voor opnieuw Simon Ruumpol en de sterk spelende Unal Kel. Tot vlak voor rust. Een vrije trap van Vosta werd door aanvoerder Mike Trap beheerst achter Rik Letteboer gewerkt.

In het tweede bedrijf werd Sander Bor gebracht voor de geblesseerde Jesse Overbeek. De wissel pakte goed uit. In de 50ste minuut wist Sander Bor een voorzet van Simon Ruumpol binnen te werken, 1-2. Vosta ging na de achterstand pas voetballen. De ploeg zette GFC en kreeg ook kansen. Letteboer had geluk dat de paal een treffer in de weg stond. GFC scoorde nog wel uit een counter. Simon Ruumpol bracht met een listig stiftballetje de eindstand op het scorebord, 1-3.