Griezelen in de duisternis…

Zo’n 130 Goorse kinderen waagden het vanavond om zich in de duisternis van de Goorse Meene te laten schrikken door de meest enge personages die opdoken vanuit het niets en niet alleen de kinderen de stuipen op lijf joegen maar ook de ouders die mee liepen. De Halloween Griezeltocht begon bij Lekker Leuk op het Weversplein waar de deelnemers met een bus naar het donkere natuurgebied werden gebracht waar de enge personages, gespeeld door de leden van Vocal Group LEF, zich op verschillende plekken hadden verschansd. De griezeltocht eindigde bij de ijsbaan waar de bus weer klaar stond om iedereen weer naar het centrum te brengen. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Karaokefeest, Halloween en Stadsderby3 november 2017 Karaokefeest, Halloween en Stadsderby De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die door de Goorse jeugd vanavond kan worden ondernomen in het kader van Halloween met als startlocatie Lekker […]
  • Goorse griezelaars…(UPDATE)1 november 2014 Goorse griezelaars…(UPDATE) Het is een Amerikaans feest wat in Nederland mondjesmaat aan terrein wint: Halloween. Ook in Goor waren er op verschillende plaatsen als griezels verklede kinderen die met het zogenoemde […]
  • Griezeltuin in de Wielewaalstraat27 oktober 2016 Griezeltuin in de Wielewaalstraat Het is, zeker als de duisternis is ingetreden, een angstaanjagend gezicht. De tuin van de familie Oudenampsen in de Goorse Wielewaalstraat is volledig 'gepimpt' in Halloween-stijl. Het […]
  • Trick or treat…1 november 2017 Trick or treat… Het was griezelig eng op sommige plaatsen in Goor gisteravond. Zo werden op De Whee en De Hogenkamp mensen verrast met eng verklede kinderen in het kader van Halloween. Een Amerikaanse […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]