Klaasen in eerste ronde uitgeschakeld in finales World Tour

Jelle Klaasen is er niet in geslaagd de eerste ronde te overleven tijdens de finales van de World Series Finals zijn waterloo gevonden. De Australiër Corey Cadby was met 6-3 te sterk voor de topdarter uit Goor. Klaasen begon goed en pakte de eerste leg. Daarna ging het mis en pakte Cadby drie legs. Klaasen kwam in de vijfde leg, vlak voor de pauze nog terug tot 3-2 met een mooie finish van 146. Daarna pakte de Australische opponent weer twee legs: 5-2 en was hetbijna beslist. Klaasen bracht de stand nog wel op 5-3 maar verloor uiteindelijk de laatste leg en dus de wedstrijd.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts16 december 2017 Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts Jelle Klaasen is in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts al in de eerste ronde uitgeschakeld en kan de kerst dus in Goor vieren. De Goorse darter moest in het Alexandra Palace […]
  • Klaasen wint Dutch Darts Open13 juni 2022 Klaasen wint Dutch Darts Open Jelle Klaasen heeft in het afgelopen weekeinde de Dutch Darts Open in de Bonte Wever in Assen, op zijn naam geschreven. De 37-jarige topdarter uit Goor won gisteren in de finale van de […]
  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]