Goor massaal naar de stembus ?

sander_smitDe intenties van de Gorenaren zijn er. Een poll op deze site heeft uitgewezen dat maar liefst 70% van de stemgerechtigden in Goor de gang naar de stembus zal maken. Een ongekend hoog aantal voor de Provinciale Staten en dus is de vraag gerechtvaardigd of de daad ook daadwerkelijk bij het woord gevoegd gaat worden. De intentie is in ieder geval goed nieuws voor de jonge Goorse politicus Sander Smit (foto) die hoopt op veel voorkeurstemmen in het Goorse. Hij staat als nummer 25 op de lijst van de Christen Democraten. Erik Hofmans is verkiesbaar voor de SP. De volgende poll gaat over de terugkeer van Carnaval in Goor. Een goede zaak of niet ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • op naar de 508 december 2010 op naar de 50 Martijn!!! Proficiat met je 25ste verjaardag. Han en Annette ten Kate
  • Twenthe boekt eerste seizoenszege25 september 2016 Twenthe boekt eerste seizoenszege Trainer Michiel Mensink kon niet anders dan tevreden zijn na de 2-0 zege van zijn ploeg Twenthe op Sportclub Lochem. "We waren constant bovenliggend en speelden bij vlagen uitstekend. We […]
  • Geheime zender verpest concert Ad Fundum24 maart 2018 Geheime zender verpest concert Ad Fundum Een geheime zender heeft gisteravond het concert van Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk in koor verstoort. Het Bornerbroekse koor bracht daar een uitvoering het zogenoemde Stabat Mater, […]
  • Onverlaten jatten bloemen en lantaarn bij De Zon22 mei 2017 Onverlaten jatten bloemen en lantaarn bij De Zon Jaren gaat het goed, maar in de nacht van zaterdag op zondag ging het mis, onverlaten hebben een mand met geraniums en een prachtig wit onschuldig lantaarntje uit Zweden meegenomen. Wie […]
  • Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen17 september 2021 Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen De Groene Loper Hof van Twente is één van de tien organisaties die subsidie heeft gekregen om te komen tot meer eetbaar groen. De Provincie Overijssel heeft daarvoor in totaal 50.000 euro […]