Illuminatie…

Van de week kwam ik op het internet een filmpje tegen van Nederlander Ronald Bernard. Ronald heeft gewerkt voor de illuminatie. In zijn schokkende verhaal doet hij uit de doeken wie er echt aan het roer van de wereld staan. De namen Trump, Putin of Rutte komen op dat lijstje niet voor. Hij vertelt over machtige ondernemingen met vele miljarden te spenderen om de wereld naar hun hand te zetten. Hoe ze opzettelijk oorlogen ontketenen en waar dat goed voor is.

Hoe het komt dat de wereld nog steeds denkt dat moslimterroristen achter de aanslag zaten op het Word Trade Center. Hoe hij opgeleid werd tot psychopaat en op een gegeven moment totaal geen compassie, menselijkheid, mededogen en geweten meer had. Hij sprak over verlichting, het goede aan de ene kant en de duisternis, het slechte, aan de andere kant. Over Satanistische kerken en kindoffers. Een weerzinwekkend verhaal wat dagen in mijn bovenkamer heeft lopen malen.

Waarom zijn overheden zo bang voor groepen mensen die niet passen in het plaatje? Vroeger de krakers en nu bijvoorbeeld motorclubs die demoniserend bendes genoemd worden. Deze groepen zijn als laatste op de wereld nog bereid op te staan tegen hun onderdrukkers, desnoods met geweld, om te kunnen overleven, om voort te kunnen blijven bestaan. Dit soort groepen mensen begrijpen de illuminatie maar al te goed en streven broederschap en vrijheid na. Twee zaken die nooit mogen gebeuren omdat dat mensen samenbrengt en verenigt. En als mensen samenkomen en zich werkelijk verenigen, wakker worden, vormen ze een sterk front en doet etnische achtergrond, een kleurtje, geloof of wat dat ook er niet meer toe en zal er vrede zijn.

Waarom vrezen overheden lieden als Wilders, sterke vakbondsleiders of zoals vorige week de leiders van Google, Twitter en Facebook? Dit zijn organisaties die massa hysterie kunnen veroorzaken die lijnrecht ingaan tegen de wil van de macht en het grote geld. Deze verschijnselen kun je beter demoniseren, verbieden, uitsluiten en ervoor zorgen dat de gewone slapende burger er bang voor wordt. Ze mogen geen voet aan de grond krijgen. Dat is het grootse gevaar waardoor die miljardenbusiness ten val kan komen.

Dat wij worden geïndoctrineerd waarom legers zouden moeten bestaan, waarom er ordediensten zijn die geweld tegen eigen burgers gebruiken. Is dat echt allemaal voor onze veiligheid of zijn het gewoon verlengstukken van de grootse agressor op aarde om ons in toon te houden? Te beletten dat we zelf gaan nadenken en handelen? Het zó ver door-doctrinairen dat wij zelfs zeggen: “Van hulpverleners blijf je af”, als een ME’er een keer een tik terug krijgt. En dat alles terwijl het alleen maar een militaristische trekpop is met allerlei machtsmiddelen aan zijn broek om jou en mij pijn te doen en af te houden van onze vrijheid en eigen wil. Mensen mogen kost wat het kost niet wakker worden.

Is het allemaal echt zo? Ik weet het niet…misschien behoor ik ook tot die “slapers” en begin ik langzaamaan wakker te worden…

Namens Niels een fijne dag…

http://viraaltoday.nl/2017/11/05/nederlander-ronald-bernard-die-voor-de-illuminati-gewerkt-heeft-openbaart-alle-geheimen-van-de-elite-die-de-wereld-beheren/