Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC

Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto’s die gemaakt zijn door Ben van Sermond. De Goorse handbalvereniging heeft nu ruim 90 leden en speelt dit seizoen met een nieuw jong damesteam in de competitie. Sinds kort kan Dynamiek ook beschikken over het beachveld op sportpark Heeckeren. Ook voetbalvereniging GFC heeft haar digitale huis in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe website van de 110 jaar oude club is te bereiken via www.gfcgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek14 februari 2021 Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald […]
  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]
  • Leonie Kamphuis erelid Dynamiek2 april 2017 Leonie Kamphuis erelid Dynamiek Leonie Kamphuis is benoemd tot erelid van handbalvereniging Dynamiek. Leonie heeft bijna 25 jaar deel uitgemaakt van het bestuur en neemt daar nu afscheid van. Naast de bestuurlijke […]
  • Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen4 april 2016 Handbalmeiden Dynamiek E1 kampioen De handbalmeiden van Dynamiek E1 kunnen de kampioensvlag hijsen. De ploeg van trainer Caecil Vehof behaalde dit weekend op glorieuze wijze de titel. Na de 12-7 winst op Borhave uit Borne […]