Fiets gejat bij De Ark

Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die afgesloten stond geparkeerd in de fietsenstalling. Heeft u iets gezien of weet u waar de fiets is neem dan contact op via de mail.
 

Gerelateerde berichten

  • Zwarte kater vermist12 oktober 2011 Zwarte kater vermist De 79-jarige moeder van mevrouw Avères is erg verdrietig omdat haar kater sinds vrijdag 7 oktober vermist is. De kater loopt waarschijnlijk op het (nieuwe) Gijmink. Het betreft een zwarte […]
  • Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update)27 januari 2018 Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update) Poes Molly, een Cyperse poes met een wit gestreepte vacht en een zwart neusje, is vanmorgen met onbekende bestemming vertrokken vanaf Het Gijmink. Zij kent deze omgeving niet en is niet […]
  • Esther zoekt haar sleutelbos16 april 2018 Esther zoekt haar sleutelbos Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat2 januari 2018 Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat Op de skatebaan in de omgeving van de Roerdompstraat is een telefoon gevonden. Het toestel is van het merk Samsung, wit van kleur en voorzien van een zwarte bumper. De eigenaar kan contact […]