Fiets gejat bij De Ark

Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die afgesloten stond geparkeerd in de fietsenstalling. Heeft u iets gezien of weet u waar de fiets is neem dan contact op via de mail.
 

Gerelateerde berichten

  • Zwarte kater vermist12 oktober 2011 Zwarte kater vermist De 79-jarige moeder van mevrouw Avères is erg verdrietig omdat haar kater sinds vrijdag 7 oktober vermist is. De kater loopt waarschijnlijk op het (nieuwe) Gijmink. Het betreft een zwarte […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat2 januari 2018 Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat Op de skatebaan in de omgeving van de Roerdompstraat is een telefoon gevonden. Het toestel is van het merk Samsung, wit van kleur en voorzien van een zwarte bumper. De eigenaar kan contact […]
  • Wit konijn gevonden bij Jumbo26 februari 2012 Wit konijn gevonden bij Jumbo Bij supermarkt Jumbo is een wit konijn gevonden. Het beest is relatief groot. Mensen die hun konijn missen, kunnen contact opnemen. Update: Het konijn is inmiddels weer terug bij de eigenaar.
  • Armband verloren in buurt  Action (Update)25 maart 2013 Armband verloren in buurt Action (Update) In de buurt van de Action is afgelopen zondag is een armband verloren. Het is een armband met fijne schakels van wit en geel goud. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via […]