‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat

Verwarring alom bij de Goorse automobilisten. Wegens werkzaamheden mogen verkeersdeelnemers maar 30 km/u in de Irisstraat. “Haha, dat is toch lachwekkend?”, stelt een bestuurder cynisch aan deze site. De gemeente is blijkbaar zelf niet op de hoogte dat daar toch al enige jaren een 30km-zone is ingericht. Het bord is inmiddels verwijderd en dus hebben de verkeersdeelnemers nu weer vrij-baan om zich te houden aan, inderdaad, de 30 kilometer per uur.

Gerelateerde berichten

  • De Whee West nu ook 30 kilometerzone23 oktober 2014 De Whee West nu ook 30 kilometerzone In het westelijk deel van De Whee wordt ook een dertig kilometerzone ingericht. Dat heeft het college van B&W besloten. Het is het laatste deel van Goor waar de straten nog niet […]
  • Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone19 september 2016 Hengevelderstraat wordt snel 30 kilometerzone De Hengevelderstraat wordt ingericht als 30 kilometerzone. Het college van B&W is akkoord met de plannen voor de aanpassingen van de straat. Het plan heeft tot 20 juli ter inzage […]
  • Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof13 juni 2015 Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof Het zit al geruime tijd in het vat maar het lijkt er nu op dat de Goorse projectontwikkelaar Haafkes een begin kan maken met de bouw van De Constantijnhof. De gemeente Hof van Twente heeft […]
  • Harrie Stevens overleden2 augustus 2018 Harrie Stevens overleden In het bijzijn van zijn familie is afgelopen maandag in zijn woning aan de Goorse Irisstraat Harrie Stevens overleden. Stevens was een bekende in het Goorse verenigingsleven waar hij […]
  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]