‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat

Verwarring alom bij de Goorse automobilisten. Wegens werkzaamheden mogen verkeersdeelnemers maar 30 km/u in de Irisstraat. “Haha, dat is toch lachwekkend?”, stelt een bestuurder cynisch aan deze site. De gemeente is blijkbaar zelf niet op de hoogte dat daar toch al enige jaren een 30km-zone is ingericht. Het bord is inmiddels verwijderd en dus hebben de verkeersdeelnemers nu weer vrij-baan om zich te houden aan, inderdaad, de 30 kilometer per uur.

Gerelateerde berichten

  • Donkere dagen voor deel Goor29 december 2021 Donkere dagen voor deel Goor Een lantaarnpaal-storing zorgt voor donkere avonden en nachten in een deel van Goor. De straatverlichting laat het afweten in de Irisstraat, Spoorstraat, Zonnebloemstraat, Weddehoenlaan […]
  • Woede om bekladdingen in Irisstraat en Kevelhammerhoek25 augustus 2021 Woede om bekladdingen in Irisstraat en Kevelhammerhoek Verschillende objecten in de Irisstraat en op de Kevelhammerhoek zijn afgelopen weekend beklad door een man en een vrouw die daarbij ook op heterdaad zijn betrapt. Het duo kalkte […]
  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]
  • Zilveren paar Hartgerink in de Irisstraat7 maart 2021 Zilveren paar Hartgerink in de Irisstraat Feest in de Irisstraat want daar vieren Judith en René Hartgerink vandaag dat ze alweer 25 jaar getrouwd zijn. Het zilveren paar is deze zondagavond verrast met een, door de twee zoons […]
  • Fietster aangereden door onbemande auto22 februari 2021 Fietster aangereden door onbemande auto Een eigenaardig en ongelukkig ongeval aan het einde van de middag in de Irisstraat. Daar werd bij medisch centrum De Oliphant een fietster aangereden door een onbemande auto die vanaf de […]