Herfstfair Wiene met valkenier

Op de Openbare Basisschool Wiene hebben ze voor de tweede keer een Herfstfair georganiseerd. Verspreid door de school waren er diverse activiteiten en kraampjes. Het was er gezellig druk en de sfeer was gemoedelijk. Voor de kinderen, onder wie ook veel uit Goor, waren er workshops cup cakes versieren en keitjes vilten: lekker met je handen in water en wol. En met de valkenier en Harley op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Oliebollenactie voor Kiev24 november 2011 Oliebollenactie voor Kiev Bakkerij Nollen gaat zaterdag in de Grotestraat oliebollen verkopen voor het goede doel. De volledige opbrengst komt ten goede aan de Vereniging Hof van Twente - Kiev-Pechersk. Het geld […]
  • Youri de Vries mag de weg op16 mei 2012 Youri de Vries mag de weg op Youri de Vries is vandaag op zeventienjarige leeftijd geslaagd voor zijn rij-examen. Your heeft de speciale rijopleiding genoten waardoor hij onder begeleiding tot zijn achttiende […]
  • Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie26 maart 2021 Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie De gemeente Hof van Twente wil in juli starten met een algemene voorziening voor de wasverzorging op één centrale locatie. Hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. Cliënten van […]
  • Kater aan komen lopen buitengebied Goor14 april 2015 Kater aan komen lopen buitengebied Goor Aan de rand van Goor, in het buitengebied richting Markelo, is een kater aan komen lopen. Het diertje heeft een hoog knuffelgehalte en voelt zich erg op zijn gemak op zijn nieuwe stek. De […]
  • alt2 april 2013 Klein brandje bij Thuisin De brandweer rukte vanmorgen rond 9.40 uur groots uit voor een brandmelding bij Thuisin aan de Breukersweg. Door kortsluiting was er enige rookontwikkeling in het plafond. Uiteindelijk […]