Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue

De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar de makers van de Revue nog niet verder over willen uit wijden. Naast Verdriet is ook Tonny Mengerink te aanschouwen op 17,18, 24- en 25 november in zaal De Ster. De Goorse countryzanger- en singer/songwriter is bekend van Facebook waar hij zijn zangkunsten regelmatig vertoond. Daarnaast vertoeft hij vaak fotograferend in De Meene en filmt hij de goals van Hector 1. Hij zal ten tonele komen als ‘Tonny Cash’. Voor de vier voorstellingen van de Grote Goorse Revue, die volgens de makers Bert Eeftink en Paul Schabbink, ‘revolutionair, hilarisch en nostalgisch’ zal worden, zijn inmiddels al meer dan 800 van de beschikbare 1000 kaarten over de toonbank gegaan. Wie nog kaarten wil (€15) kan daarvoor terecht bij Café De Ster en Primera De Bandijk. 

Ellen Verdriet en Tonny Mengerink

Gerelateerde berichten

  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]
  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van André Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]