Handbalclinic op ’t Doesgoor

Morgen (donderdag de 9e november) is er weer een sportinstuif voor de jeugd op sportpark t’ Doesgoor. Deze week staat in het teken van handbal. Ervaren en minder ervaren handballers en handbalsters zijn allemaal welkom. Ook vriendjes of vriendinnetjes zijn uitgenodigd. De clinic begint om 15:00 uur en duurt tot 16:15 uur. De kosten bedragen €1 en materialen zijn aanwezig.

Gerelateerde berichten

  • Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor26 september 2018 Naast Bas Nijhuis ook FC Twente met walking football bij Open Dag ’t Doesgoor Het is een opkomende sport bij senioren en er zijn inmiddels ook al competities en toernooien: Walking Football, het is in het kort gezegd voetballen zonder te rennen. Komende zaterdag […]
  • Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie12 juli 2017 Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie De Goorse Stadsraad heeft zich in heldere bewoordingen achter het standpunt van wijkvoorziening Het Doesgoor geschaard als het gaat om de subsidievraag voor het komende jaar. De gemeente […]
  • Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor9 oktober 2018 Fortnite ‘in het echt’ spelen in het bos op ’t Doesgoor In de wekelijkse sportinstuif van Wijkvoorziening ’t Doesgoor wordt morgen aandacht besteed aan het bij kinderen immens populaire computerspel Fortnite. In het bos wordt het spel voor de […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor6 januari 2015 Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor Komende maandag start AV Goor '75 met een nieuwe hardloopclinic. De trainingen zijn afgestemd op het eigen niveau van de loper en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Aan […]