Handbalclinic op ’t Doesgoor

Morgen (donderdag de 9e november) is er weer een sportinstuif voor de jeugd op sportpark t’ Doesgoor. Deze week staat in het teken van handbal. Ervaren en minder ervaren handballers en handbalsters zijn allemaal welkom. Ook vriendjes of vriendinnetjes zijn uitgenodigd. De clinic begint om 15:00 uur en duurt tot 16:15 uur. De kosten bedragen €1 en materialen zijn aanwezig.

Gerelateerde berichten

  • Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie12 juli 2017 Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie De Goorse Stadsraad heeft zich in heldere bewoordingen achter het standpunt van wijkvoorziening Het Doesgoor geschaard als het gaat om de subsidievraag voor het komende jaar. De gemeente […]
  • Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor6 januari 2015 Nieuwe hardloopclinic bij AV Goor Komende maandag start AV Goor '75 met een nieuwe hardloopclinic. De trainingen zijn afgestemd op het eigen niveau van de loper en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Aan […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Sportinstuif met verschillende activiteiten8 januari 2018 Sportinstuif met verschillende activiteiten Deze maand zijn er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor alle leeftijden. […]
  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]