Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen

Komende vrijdag, 17 november, opent bibliotheekdirecteur René Siteur een nieuwe expositie bij de Kunstuitleen Hof van Twente, boven de bibliotheek. Er zijn vanaf dat moment schilderwerken van Ineke Mengelder te bewonderen. De Deventerse studeerde aan de AKI in Enschede en koos er na een aantal jaren in de grafische sector voor om als zelfstandig beeldend kunstenaar verder te gaan. Hoewel haar eigen dieren en met name haar katten een inspiratiebron zijn voor haar figuratieve schilderijen, exposeert ze bij de kunstuitleen haar abstracte werk, dat werd geïnspireerd door muziek en weidse landschappen. De expositie wordt vrijdag om 16:00 uur geopend. De werken van Mengelder zijn vanaf dat moment ook te leen.

Gerelateerde berichten

  • Werken Oostrum bij Kunstuitleen23 januari 2019 Werken Oostrum bij Kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente heeft vier nieuwe werken van Lambert Oostrum toegevoegd aan de collectie. De werken worden binnenkort vrijgegeven om uitgeleend te worden. Kunstenaar […]
  • Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb 23 oktober 2014 Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb Op de bovenverdieping van de bibliotheek gaat Kunstuitleen Hof van Twente morgen een expositie inrichten van kunstenaar Ben Zweerink uit Holten. De kunstuitleen zal werken van hem […]
  • Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen19 maart 2017 Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen Kinderen en kunst. Het is niet meteen het eerste thema dat ze omarmen. Toch bleken veel leerlingen van groep van de Constantijnschool enthousiast na een bezoek aan de Goorse kunstuitleen. […]
  • Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten17 december 2016 Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d'Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als […]
  • Expositie Dick Voortman bij kunstuitleen8 november 2016 Expositie Dick Voortman bij kunstuitleen In de kunstuitleen wordt vrijdag (om 16.00 uur) het startsein gegeven voor de expositie van Dick Voortman. De kunstenaar uit Lochem heeft zijn werken in Goor ten toon gespreid, deze kunnen […]