ZondagMiddagCafé weer op de rol

Op verzoek van veel mensen is in de wintermaanden het ZondagMiddagCafé twee zondagen in de maand geopend. Voor drie euro wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en u ontmoet andere mensen. Het ZondagMiddagCafé is vanaf deze maand de eerste en derde zondag van de maand geopend. Zondag staat dus weer een editie op de rol. Plaats van handeling is het Soosgebouw aan de Schoolstraat. De middag begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Ria Mulder tel: 0547 – 274784.

Gerelateerde berichten

  • Dubbel programma ZondagMiddagCafé26 oktober 2017 Dubbel programma ZondagMiddagCafé Op verzoek van veel mensen is in de wintermaanden het ZondagMiddagCafé twee zondagen in de maand geopend. Voor drie euro wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en u ontmoet […]
  • ZondagMiddagCafe voor de Kerst13 december 2016 ZondagMiddagCafe voor de Kerst De laatste van het jaar alweer. Komende zondag is het voor het laatst in 2016 tijd voor een ZondagMiddagCafé voor senioren uit de Hof van Twente. In het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol15 november 2016 ZondagMiddagCafé weer op de rol Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren uit de Hof van Twente. In het Soosgebouw aan de Schoolstraat wordt er gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld door […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol13 september 2016 ZondagMiddagCafé weer op de rol Ook het ZondagMiddagCafé is terug van zomerreces. Voor senioren uit de Hof van Twente staat de koffie zondag weer klaar. Er kan onder meer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub […]
  • Voor Schoolfeest nog een ZondagMiddagCafé13 juni 2017 Voor Schoolfeest nog een ZondagMiddagCafé De zesde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]