Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp

Karlijn Nijenkamp vierde gisteren haar 25-jarige verjaardag. Op een groot spandoek voor haar woning hebben haar vriendinnen haar levensloop samengevat. Ook via deze weg wordt de jarige in het zonnetje gezet en namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah27 april 2013 Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah Partytime voor Irene de Lat, ze verruilt vandaag de vier voor de vijf en treedt daarmee toe tot de club van vijftigers. Namens de familie en vrienden, die voor Irene zeker op meer […]
  • marjawillems15 maart 2011 Marja Willems ziet Sarah Marja Willems is ook toegetreden tot de club van vijftig. Haar familie en vrienden willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zelf doet het haar niets, maar Marja Willems hoort nu […]
  • haanepen7 februari 2011 HenriĆ«tte van koster tot Sarah HenriĆ«tte Haanepen, in het dagelijks leven koster/beheerder van de Klokkenkamp/Hofkerk, is vandaag 50 jaar geworden. Buren, familie en vrienden hebben dit heugelijke feit niet onopgemerkt […]
  • 3 juni 2012 Simone Lourens 50 jaar Simone Lourens wordt vandaag 50 jaar, dus tijd voor een grote Sarah en een bemoedigende spandoek. Afgelopen zaterdag is bij Bar Bistro d`Olde Smidse deze mijlpaal al met familie en […]
  • Halve Sarah voor Sharon Schnieder8 november 2015 Halve Sarah voor Sharon Schnieder Sharon Schnieder viert vandaag haar 25ste verjaardag. De feestende meute was druk in de weer om haar tuin met allerhande prullaria op te smukken. Ook de halve Sarah ontbrak niet. Namens de […]