Zaalvoetbaltoernooi SV Goor

In de kerstvakantie, op donderdag 28 december, organiseert de supportersvereniging van FC Twente uit Goor weer een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Het toernooi zal plaatsvinden in sporthal de Mossendam en zal afhankelijk van het aantal aanmeldingen ongeveer drie uur duren. Er zal worden gespeeld volgens de officiële zaalvoetbalregels. Wil je meedoen aan dit zaalvoetbaltoernooi? Stel dan zelf een team samen van minimaal 6 spelers en vul het inschrijfformulier in dat je kan vinden op de website van de Supportersvereniging FC Twente Goor: http://www.svgoor.nl.

Het inschrijfformulier dien je volledig ingevuld in te leveren bij Café Buddy’s (Deldensestraat 74). We hebben ruimte voor maximaal acht teams. De inschrijfkosten bedragen € 10,- per team en dat is inclusief een consumptie per deelnemer.

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving zaalvoetbaltoernooi SV Goor gestart14 januari 2016 Inschrijving zaalvoetbaltoernooi SV Goor gestart In de voorjaarsvakantie organiseert de supportersvereniging van FC Twente uit Goor weer een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd. Evenals afgelopen jaar is er een leeftijdscategorie […]
  • Inschrijving zaaltoernooi SV Goor gestart18 november 2016 Inschrijving zaaltoernooi SV Goor gestart SV Goor organiseert ook dit jaar weer een zaalvoetbaltoernooi. De supportersvereniging van FC Twente heeft op dinsdag 27 december de Mossendam afgehuurd om het toernooi af te werken. Er […]
  • Winnaars zaalvoetbaltoernooi SV Goor naar FC Twente30 december 2014 Winnaars zaalvoetbaltoernooi SV Goor naar FC Twente Sporthal de Mossendam was vandaag weer het decor van het zaalvoetbaltoernooi van de Supportersvereniging FC Twente Goor. Voor het eerst was er dit jaar plek voor teams met spelers van 16 […]
  • Zaalvoetbaltoernooi voor Goorse jeugd25 november 2014 Zaalvoetbaltoernooi voor Goorse jeugd In de kerstvakantie organiseert de supportersvereniging van FC Twente uit Goor weer een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd. Het toernooi wordt op dinsdag 30 december gespeeld. Naast […]
  • Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper17 oktober 2016 Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper Het gaat ook dit seizoen goed met de zaalvoetballers van vv Twenthe. De Goorse ploeg gaat halverwege oktober aan de leiding in de eerste klasse. De ploeg zette directe concurrent Almelo FC […]