Hannie Rohaan blijft lijsttrekker Gemeente Belangen

Hannie Rohaan-Vlijm is de beoogd lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente voor de gemeenteraadsverkiezing maart volgend jaar. In de ledenvergadering van woensdag, waar de definitieve kandidatenlijst door de leden zal worden vastgesteld, wordt Hannie Rohaan als lijsttrekker door het bestuur voorgedragen. Het bestuur is blij dat Hannie Rohaan zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld als lijsttrekker van Gemeente Belangen. “De afgelopen periode heeft ze aangetoond dat ze bestuurlijk zeer vaardig is, een goede dossierkennis heeft en een persoonlijkheid is die mensen verbindt”, aldus het bestuur. Gemeente Belangen heeft drie zetels op dit moment.

rohaan

Gerelateerde berichten

  • Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad31 maart 2016 Carel Groothengel: Plagiaat in de Raad Op gezette tijden klimt Carel Groothengel in de pen om zijn licht te laten schijnen over de gang van zaken in de raadszaal. Vandaag is hij ontstemd over de reactie van de fractievoorzitter […]
  • Hanny Rohaan te gast in Portret15 maart 2017 Hanny Rohaan te gast in Portret In deze week van politieke stemmingen doet ook Hofstreek FM haar duit in het zakje. In Portret zal Hanny Rohaan te gast zijn. De fractievoorzitter van GemeenteBelangen vertelt over haar […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • ‘Schoolfeestplein moet aantrekkelijker worden’20 januari 2017 ‘Schoolfeestplein moet aantrekkelijker worden’ Er moet wat gedaan worden aan de uitstraling van het Schoolfeestplein (De Höfte). Dat is één van de uitkomsten van de inloopavonden die in de afgelopen periode door de gemeente Hof van […]
  • Fiets vermist? Gemeente organiseert kijkdag5 juli 2016 Fiets vermist? Gemeente organiseert kijkdag De politie Hof van Twente houdt morgen weer een fietskijkdag. De fietsen die in de afgelopen periode zijn gevonden in Goor en omgeving kunnen worden opgehaald door de rechtmatige […]