Lunchroom Hap geopend

Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en zijn vrouw Chantal. Remmers maakt daarmee een carrièreswitch. Hij verzorgde eerder brandweeropleidingen maar jaagt met de opening van de lunchroom een droom na. Hap neemt de plek in van The Sweet Sixties die al eerder de deuren sloot in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Remmers neemt lunchroom over27 september 2017 Remmers neemt lunchroom over In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar René Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder 'The Sweet Sixties' zat opent hij, samen met zijn vrouw […]
  • Als het nou nog weer mis gaat…24 augustus 2019 Als het nou nog weer mis gaat… De gevreesde luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat is eraf maar de pijlers steken nog wel uit het pand ten teken dat er wellicht weer een nieuwe luifel zal komen. Aan de […]
  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]
  • Drie nieuwe zaken in centrum Goor17 december 2021 Drie nieuwe zaken in centrum Goor Er komen op de kortere of langere termijn drie nieuwe zaken bij in het centrum van Goor. Allereerst wordt morgen Fotostudio Hanneke geopend in de voormalige lunchroom tegenover de […]
  • Goorse wensboom in gebruik genomen8 december 2021 Goorse wensboom in gebruik genomen De grote Goorse wensboom in het Goorse stadshart is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde door DAC De Roos-cliente Fatima die een grote krans in de boom hing waarna […]