Marjan Alink bij club van 50

Voor Marjan Alink ook een Sarah en spandoeken, de Goorse viert vandaag haar 50ste verjaardag. Familie, vrienden, buren en kennissen waren druk in de weer om zowel de tuin voor de woning als de tuin voor de zaak passend aan te kleden. Vanavond wordt het feest gevierd, en dan weer door, op naar de 100!

 

Gerelateerde berichten

  • Irma van Middendorp ziet ook Sarah30 juni 2014 Irma van Middendorp ziet ook Sarah Voor Irma van Middendorp gaat het feesten vandaag volop door nu ze is toegetreden tot de club van 50. Geheel in het teken van het Goorse feest had ze afgelopen weekend al haar eigen […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • Monique Grievink ziet vandaag Sarah29 juli 2015 Monique Grievink ziet vandaag Sarah Monique Grievink, alias Monique van de Koele, is vandaag ook toegetreden tot de club van vijftig. De wijnflessen kunnen uit de kast om deze mijlplaat 'nat' te maken. Namens de familie […]
  • Wilma Doornberg ziet Sarah22 juli 2012 Wilma Doornberg ziet Sarah Wilma Doornberg is vrijdag toegetreden tot de club van 50. De hele familie en de buren willen haar nogmaals feliciteren met de mooie mijlpaal en Wilma bedanken voor het mooie feest. Ook […]
  • Karin Weerkamp ook bij de club van vijftig14 februari 2015 Karin Weerkamp ook bij de club van vijftig Karin Weerkamp ziet vandaag Sarah.¬† Het belooft een druk weekend te worden voor de uitbaatster van eetcaf√© De Ster, het toneel van de carnavalsfestiviteiten dezer dagen en tevens […]