GFC boekt verdiende zege in Beckum

GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut op voorsprong kunnen komen. Een pass van Olaf Siegers kwa bij Simon Ruumpol die de bal niet goed raakte en zo deze buitenkans verloren zag gaan. Na een klein half uur was het wel raak. Via Bjorn Natrop en Simon Ruumpol kwam de bal bij Olaf Siegers die goed afrondde: 0-1. Op slag van rust werd het gelijk. De arbiter van dienst gaf om onbegrijpelijke redenen een vrije trap aan TVO net buiten het 16 metergebied na een ogenschijnlijk goede sliding van Joran Krabbenbos. TVO pakte het cadeautje wel vakkundig uit en zorgde net voor de thee voor de gelijkmaker.

Na rust stelde GFC, dat beter was dan de thuisploeg, orde op zaken en kwam na zeven minuten weer op voorsprong. Simon Ruumpol, de uitblinker bij de rood zwarten op deze zondag,  zette Tim Wassink vrij voor de keeper. Wassink faalde niet en tekende voor de 1-2. Na een dik kwartier besliste Olaf Siegers, met zijn tweede van de middag, het duel met de 1-3. Daarna drong TVO nog wel aan maar de dik verdiende zege kwam niet echt meer in gevaar. GFC heeft nu 17 punten uit 7 wedstrijden en is de nummer drie van de ranglijst in de vierde klasse B met één punt achterstand op de koplopers Emos en WVV’34. Komende dinsdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink in Enschede in de strijd om de Tukker Cup tegen Victoria ’28. De zondag daarna staat de uitwedstrijd tegen FC Aramea op de rol, wederom in Enschede.

 

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]
  • GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud21 mei 2017 GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud GFC is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse uitstekend begonnen. Vanmiddag werd Zenderen Vooruit met 4-1 verslagen. Op het eigen sportpark Heeckeren opende 'good old' Simon […]
  • GFC wint in extremis11 september 2016 GFC wint in extremis GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende […]
  • GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV4 september 2016 GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV Een bliksemstart voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag op overtuigende wijze over LSV. De gastheer uit Lonneker, vorig jaar een […]