GFC boekt verdiende zege in Beckum

GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut op voorsprong kunnen komen. Een pass van Olaf Siegers kwa bij Simon Ruumpol die de bal niet goed raakte en zo deze buitenkans verloren zag gaan. Na een klein half uur was het wel raak. Via Bjorn Natrop en Simon Ruumpol kwam de bal bij Olaf Siegers die goed afrondde: 0-1. Op slag van rust werd het gelijk. De arbiter van dienst gaf om onbegrijpelijke redenen een vrije trap aan TVO net buiten het 16 metergebied na een ogenschijnlijk goede sliding van Joran Krabbenbos. TVO pakte het cadeautje wel vakkundig uit en zorgde net voor de thee voor de gelijkmaker.

Na rust stelde GFC, dat beter was dan de thuisploeg, orde op zaken en kwam na zeven minuten weer op voorsprong. Simon Ruumpol, de uitblinker bij de rood zwarten op deze zondag,  zette Tim Wassink vrij voor de keeper. Wassink faalde niet en tekende voor de 1-2. Na een dik kwartier besliste Olaf Siegers, met zijn tweede van de middag, het duel met de 1-3. Daarna drong TVO nog wel aan maar de dik verdiende zege kwam niet echt meer in gevaar. GFC heeft nu 17 punten uit 7 wedstrijden en is de nummer drie van de ranglijst in de vierde klasse B met één punt achterstand op de koplopers Emos en WVV’34. Komende dinsdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink in Enschede in de strijd om de Tukker Cup tegen Victoria ’28. De zondag daarna staat de uitwedstrijd tegen FC Aramea op de rol, wederom in Enschede.

 

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]
  • GFC heeft weinig moeite met Enter6 mei 2018 GFC heeft weinig moeite met Enter GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na […]