Auto brandt uit tussen Goor en Hengevelde

Een personenauto is vanmiddag tijdens het rijden in brand gevlogen op de Haaksbergerweg tussen Goor en Hengevelde. De drie inzittenden, een man, vrouw en kind konden op tijd uit de wagen komen waardoor er geen persoonlijke ongelukken waren. De auto brandde volledig uit en lekte veel olie. Daarom was de weg in beide richtingen voor korte tijd afgesloten. De brandweer heeft het wegdek schoon gemaakt. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis26 juli 2017 Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een […]
  • Brandje in leegstaand pand Hengevelderstraat26 maart 2018 Brandje in leegstaand pand Hengevelderstraat In het witte leegstaande pand aan de Hengevelderstraat, tegenover de Voorstraat, heeft aan het einde van de middag brand gewoed. De Goorse brandweer was rond 17:15 uur gauw ter plekke om […]
  • Forse schade na brand op De Meerdam26 februari 2018 Forse schade na brand op De Meerdam Een brand in een appartement op De Meerdam in Goor heeft vanmiddag forse schade aangericht. De brand is ontstaan in de woning. Er zijn geen gewonden gevallen en de gealarmeerde brandweer […]
  • Schuurbrand na blikseminslag11 mei 2017 Schuurbrand na blikseminslag De Goorse brandweer is vanavond samen met collega's uit Enter uitgerukt naar een schuurbrand in het buitengebied van Enter. De brand is veroorzaakt door blikseminslag die rond 21:52 […]
  • Containerbrand in De Wijnkamp18 februari 2018 Containerbrand in De Wijnkamp Een afvalcontainer achter een woning aan De Wijnkamp vatte vanmiddag om nog onbekende reden vlam waardoor de Goorse brandweer moest uitrukken. De brand zorgde er ook voor dat er rook in de […]