Auto brandt uit tussen Goor en Hengevelde

Een personenauto is vanmiddag tijdens het rijden in brand gevlogen op de Haaksbergerweg tussen Goor en Hengevelde. De drie inzittenden, een man, vrouw en kind konden op tijd uit de wagen komen waardoor er geen persoonlijke ongelukken waren. De auto brandde volledig uit en lekte veel olie. Daarom was de weg in beide richtingen voor korte tijd afgesloten. De brandweer heeft het wegdek schoon gemaakt. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis26 juli 2017 Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een […]
  • Schuurbrand na blikseminslag11 mei 2017 Schuurbrand na blikseminslag De Goorse brandweer is vanavond samen met collega's uit Enter uitgerukt naar een schuurbrand in het buitengebied van Enter. De brand is veroorzaakt door blikseminslag die rond 21:52 […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Kinderkamp na groot vuur weer voorbij1 september 2017 Kinderkamp na groot vuur weer voorbij Het is weer gedaan voor wat de Goorse kindervriend Edu Hoek de mooiste wqeek van het jaar noemt. Het Goorse Kinderkamp met meer dan 400 timmerende kinderen en meer dan 100 vrijwilligers is […]
  • Grote drukte bij Kiekeboe na opening5 augustus 2017 Grote drukte bij Kiekeboe na opening Dat de behoefte aan een nieuwe Kringloopwinkel, na de brand bij Wawollie vorig jaar groot is in Goor, bleek vandaag. De nieuwe vestiging van Kiekeboe op het voormalige TSB-terrein trok […]