Halve Abraham voor Nick Wegereef

Nick Wegereef. voor intimi “Wegie”, viert zijn 25ste verjaardag. De ervaren vinoloog en douchekop-monteur werd verrast met de nodige spandoeken ter ere van deze mijlpaal. Nick wordt namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd. Proost Wegie!  

Gerelateerde berichten

  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham28 februari 2018 Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham Wilfried van Diem, alias Willie de smurf, ziet vandaag Abraham. Maar liefst drie dagen feest staan Wilfried te wachten on dit heugelijke feit te vieren. Namens de familie wordt de […]
  • Gert Meulman ziet vandaag Abraham17 oktober 2015 Gert Meulman ziet vandaag Abraham Gert Meulman vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Gisteren is zijn voortuin versierd, vandaag wordt er geproost op deze mijlpaal. Namens de familie, vrienden en buren wordt Gert ook via […]
  • Abraham voor Dinand Klein Horsman9 augustus 2015 Abraham voor Dinand Klein Horsman De vlag kan uit voor Dinand Klein Horsman, hij treedt vandaag toe tot de club van vijftig. Gisteravond kwamen de feestgangers massaal naar De Bruijnstraat met allerhande prullaria om de […]
  • Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria12 september 2018 Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, […]